-
Mobilarena
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
titin
csendes tag
válasz
Winner_hun #286 üzenetére
Már ezekkel is sokat segítettetek! Köszönöm!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #284 üzenetére
ezzel is csak 1 topikon belüli hsz-ait láthatod, illetve ha a topikok közt keresel, akkor az általa nyitott topikokat adja ki. de egyéb lehetőség nem igazán van (legalábbis usereknek).
-
korcsi
veterán
válasz
Winner_hun #246 üzenetére
A dátum volt szar, most jó!
Köszi a segítséget. -
korcsi
veterán
válasz
Winner_hun #246 üzenetére
Az óra OK!
ki-be lépés volt, természetesen.
Nem tom mi lehet. -
Aranygyerek
aktív tag
válasz
Winner_hun #201 üzenetére
Ok. Köszönöm.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun #201 üzenetére
kar, hogy mindketto read-only
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #187 üzenetére
meg ezt is írtam: az egeret ráviszed a nevedre a hsz-ed felett, és kiírja az alsó sorba. már megint nem figyelsz...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #183 üzenetére
jobb klikk, tulajdonságok a linken, vagy ff esetén az oldalon az oldal adatai. de még van pár mód, hogy megtudd azt a számot a linkből.
-
róland
veterán
válasz
Winner_hun #119 üzenetére
Eddig még csak ötlet és hirtelen nem jutott eszembe jobb elnevezés. De akár azt is jelentheti, hogy a PH! fórumozói és vezetői által elismert szakértője egy adott témának. Az se rossz ötlet, ha adott terület szakértőiként jelöljük meg őket. De szerintem ez már a ''Javítsuk a Prohardvert'' témába vágó kérdés.
-
róland
veterán
válasz
Winner_hun #114 üzenetére
Jó pár év PH!-zás után kezd kialakulni bennem, hogy adott témakörben kinek a véleménye nyom nagyon sokat a latban. (Azaz az ő véleménye akár el is dönthet egy kérdést a számomra.)
Amúgy bennem is megfordult, hogy sokan privát üzenetekkel bombáznák őket, ezért is nem írtam itt neveket. Esetleg az ő belegyezésük/elfogadásuk kellene a ''PH!-szakértő'' rangjukhoz. -
róland
veterán
válasz
Winner_hun #112 üzenetére
Értem az aggályodat, de már többen is felvetették, hogy valahogy jelezni kellene ennek a topicnak a létét az újoncoknak. Ezért gondoltam erre a megoldásra. Jobb variáció lenne, ha még a kedvencek előtt lenne kiemelve ez a topic.
Más.
Tudom, hogy a hozzászólásszámokban kissé háttérbe szorult, de azért a PH! egy nagyon jó közösségi portál is, így ajánlott mindenkinek felkerenie a szűkebb környékének topicjait a LOKÁL témakörben, pl.: ''(XY település) és környéke adok-veszek-beszélgetek'' témái.
Szintén a LOKÁL témakörben van, de nagyon pörgős téma az ''Anglia - élmények, tapasztalatok'' [link]. Úgy látom sokan utaznak arra mostanában, sokféle céllal, ezért nem árt kezdők figyelmét felhívni rá. -
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun #114 üzenetére
El nem hiszem, hogy elárasztanák
Csak akkor egy kezdő is tudná, hogy igen, ő érthet hozzá
(mellesleg ha vmi bajom van, nyugodt szívvel küldök privit bárkinek
)
-
Charlie
tag
válasz
Winner_hun #67 üzenetére
-
Forest_roby
őstag
válasz
Winner_hun #67 üzenetére
Hi!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet ilyen szép táblázatot csinálni mint a belinkelt hozzászólásban? ( gondolom/remélem nem a space gyakori lenyomásával készült v. a próbálgatással a beillesztésével )
ill. hogyan lehet középrezárt aláírást csinálni?
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #59 üzenetére
igen, a mod gomb a modiknál is ugyan úgy működik, csak ''kicsit'' tovább marad meg.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Winner_hun #46 üzenetére
Igen? Hogyan?
Vagy csak én nem tudok róla?
-
harry
veterán
válasz
Winner_hun #46 üzenetére
Akkor jó, csak nem tudtam, hogy tudnak-e másolni kódokat. Még van 2 PCs témakör, zokat átnézem.
-
harry
veterán
válasz
Winner_hun #40 üzenetére
Tudom hogyan kell linkelni, de mivel ha bekerül (simán másolva) az első hsz-ba akkor csak a ''link'' felirat fog látszódni, de nem lesz hivatkozás. Így tehát mindenképp meg kellett volna nézni a téma címét, gondoltam egyszerűbb lehet ha inkább azt írom (legalábis sima usernél ez így van, gondolom a MODoknál is).
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #40 üzenetére
teljesen mindegy, az az egy kijelölés-linkesítés nem nagy meló. az összegyűjtés, az igen. este nekikezdek átcsoportosítani, hogy ennél is logikusabb legyen (vagy ha nem sikerül, akkor kuszább), és beteszem az 1. hsz-ba.
mobil témakörben is kellene gyűjteni egy kicsit, ha arrafele van hozzáértő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest