- iPhone topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nem sok a kulonbseg logikailag szerintem a maiban, annyi hogy te az egesz inputot adjustalod, en meg abbol olvasom csak, es azt ta'rolom csak el (stack), amit mar feldolgoztam de nem volt me'g parja. A te megkozelitesed logikailag tok ugyanaz, csak a string-ek (vagy list-ek is) kozeprol torlese, vagy osszefuzesi muveletek a valosagban az adott struktura hosszaval azonos muveletigenyuek (jo, meglevo linkedlist-es implementaciotol eltekintve), ezert szakmabeliek ahol lehet rutinbol keruljuk... Alternativ megoldas lefoglalni egy tombot es azt irogatni/torolni indexszel (elso ures hely), es akkor nem is valtozo hosszu strukturara tamaszkodsz. A list/array csak vegerol torteno irogatasa (veremkent hasznalata) is optimalisabb lesz mert azert nem egyesevel kell uj helyre tenni, a stringek azok viszont jellemzoen ujrafelhasznalas nelkul masolodnak, akar a vegere fuzessel is.
Termeszetesen ezekre a feladatokra amik az AOC-n vannak ez nem erdekes kulonbseg, csak gondoltam mint szempont felvetem.Masikhoz nyugodtan kerdezz, szivesen vegigveszem - de a rekurzio fogalma kelleni fog hozza. A kulcs az, hogy a cellat mar azelott 9-re allitom, mielott a szomszedokat elkezdenem feldolgozni, igy onmaga ugyan szomszedja a szomszedjanak, de a "visszahivasbol" mar a 9-es miatt szo nelkul 0 db uj elemmel visszater. Effektive 4*rows*col lekerdezes lesz, csak osszevissza sorrendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest