-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
freelanced #7083 üzenetére
-
válasz
freelanced #7081 üzenetére
Szia!
Amennyiben most jánlanom kéne akkor biztos hogy a C# illetve a Java felé terelnélek. Az alapvető programozási tételek illetve valami normélis müdszertan elsajátítása után egy jó könyvvel nekivágva egész jó dologkat lehet elérni, illetve az objektumorientáltság is fontos szempont szerintem. Amennyiben ezen szempontokat nem nézzük akkor is azt lehet látni, hogy a munkáltatók részéről van rá igény, tehát el lehet vele helyezkedni, illetve használható tudást ad mindkettő. Ellenben az egyetemeken tanított Pascallal - s igen, tudom ettől a szemléletmódtól nem leszek népszerű.
Szóval szerintem C# vagy Java így elsőkörben.
Talán a crossplatform miatt inkább Java.Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest