-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mind_against
tag
Sziasztok!
Elég tájékozatlan vagyok a témában, de törekszem nem idétlen kérdéseket feltenni, ami lehet sikerül, lehet nem
Először is az érdekelne, hogy mégis mi hol merre hány méter, merre mit találok, ha elindulok. Mik a legkeresettebb "irányok"? Mert nekem rendkívül kesze-kusza, hogy mi micsoda, mi mire épülhet rá, hogy mely szakmákat keresik leginkább a programozás világában? Mi(ke)t érdemes elkezdeni tanulni és milyen formában, aminek van jövője, élvezhető hosszútávon és netalán tán még meg is fizetik?Egész más szakmában dolgozom és mást tanultam, sok közöm nincs a programozáshoz, de érdekel ez a világ. Pénteken és szombaton is dolgozom, ezért így nehézkes megoldanom a főiskolai levelezős képzést, egyelőre. Főleg, hogy a környéken Kecskeméten van csak legközelebb. Az online képzéseket szintén nem ismerem, nem tudom, melyik oktató szervben lehet megbízni, aki korrekt tudásanyagot ad át.
Szeretnék szakmát váltani, amint eljön az ideje, de már most a jelenlegi mellett minél hamarabb szeretnék elindulni ebben az irányban, hogy addig is hagy ismerkedjek a témával, amíg telik az idő és később egy kis plusz jövedelem is jól jönne, amíg a jelenlegi főállásomban vagyok. Későbbiekben szeretnék magamnak dolgozni. Így hirtelen ennyi.
Itt mindenki tapasztaltabb nálam, úgyhogy szívesen fogadok minden hasznos tanácsot! Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az emberek furák lettek
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?