Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Egy androidos appal kapcsolatos a kérdésem lenne:
Van egy nem hivatalos Neptun alkalmazás, amit egy diák csinált, és az érdekelne, hogyan oldotta, illetve általánosságban hogyan oldható meg, hogy egy saját appon, vagy webes alkalmazáson keresztül bejelentkeztetjük a user-t egy másik weboldalra?
(az, hogy utána ezzel ő hozzáfér a felhasználó által látható adatokhoz, melyeket megjelenít az appban, nem érdekes számomra, a login folyamat technikai megvalósítása érdekel engem)
Ha jól gondolom maga a megoldás nem android specifikus, hanem magát a form post-ot valósítja meg az alkalmazással, ezt próbáltam egy ilyen böngésző kiegészítővel tesztelni, de egyelőre nem jártam sikerrel. -
DS39
nagyúr
válasz
Chesterfield #10419 üzenetére
és axioma: hehe, mindkét megoldás frappáns és jó.
-
DS39
nagyúr
válasz
dabadab #10398 üzenetére
ebben igazad van, de ott az lenne a probléma hogy nem tudok görögül, itt nem feltétlen erről volt szó, hiszen magyarul és angolul is értünk, tehát maximum kényelem vagy megszokás kérdése a dolog, hogy melyiket használod/szereted.
mondjuk nemzetközi csapatban még nem dolgoztam, így nem tudom mi a trend, ha ilyen vegyes lenne a társaság, de gondolom akkor az az irányelv, hogy mindenki angolul tolja.
-
DS39
nagyúr
válasz
Jim Tonic #10394 üzenetére
szerintem sincs baj azzal ha magyarul van, én a következetlenséget nem szeretem.
pl. egy nagy adatbázisban a táblák egyik részének magyar a másiknak angol az elnevezése. (utólag fejlesztések, toldozások miatt nyilván, de akkor is..)
vagy pl. hogy az adott tábla ID oszlopa van ahol simán id, van ahol táblanév_id névre hallgat. (mindkettőben van logika, de ha ez keveredik adatbázison belül, az nagyon zavaró)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest