-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
instantwater #14692 üzenetére
Mar megint.. Koszi, errol lemaradtam.
-
Rimuru
veterán
válasz
cprogrammer #14573 üzenetére
pl aws lambda, olvass utana es megerted.
Mi egyszer nagyon kozel voltunk hogy lambdaba tegyunk valamit de vegeredmenyben sima ecs jobb valasztas volt, ettol fuggetlenul a termeken mas csapat mar epit(ett) lambdara is.
-
Rimuru
veterán
válasz
linuxalpine #14507 üzenetére
Kuldj fel minden logot valami servicebe, graylog, elasticsearch, splunk, stb. Minden problemad megoldana.
-
Rimuru
veterán
válasz
K1nG HuNp #14197 üzenetére
Szerintem facebook es google kivetelevel nem is latja senki hogy honnan erkezett, szoval nekik nem anonim de akosnak lehet az.
Ha tevedek javitsatok ki (se facebook linkeket se google doksikat nem gyartok)martonx: fb nelkul is meg lehet nyitni (egyebkent nem tudnam).
-
Rimuru
veterán
válasz
Smith Ügynök #13995 üzenetére
Udemy-n kb konstant ilyen "akciok" vannak.
-
Rimuru
veterán
válasz
instantwater #13584 üzenetére
Es pont ezert erdemes hasznalat elott deklaralni, emiatt ne legyen meglepetes. (Pl function expression mar nem hoistingolt)
-
Rimuru
veterán
válasz
Oppenheimer #8628 üzenetére
Másodikra se.
A zárójelezést (nagyon) könnyű elrontani.
-
Rimuru
veterán
Akkor hátha. Én nem értek hozzá, most kezdtem el tanulgatni, alapvetően common lisp érdekel. Pl egy ilyesmit hogy lehetne szépen megcsinálni?
A lényeg az hogy amit beolvas egy fájlból azt szeretném egy stingbe belerakni. Ennél a példánál így működik is (és jó csúnya megoldás), de ha mondjuk olyat szeretnék aminek nem tudom előre a hosszát (pl valamilyen záró karakterig olvas be) azt hogy tudnám értelmesen elmenteni egy változóba?(defun get-asd ()
(let ((v1 "0000"))
(with-open-file (v2 "/home/valami")
(file-position v2 (- (file-length v2) 6))
(loop for i from 0 to 3
do
(setf (char v1 i) (read-char v2))))v1))Utóbbira példa (már ami megvan)
(defun get-dsa()
(with-open-file (v1 "/home/valami")
(loop
(let ((v2 (read-char v1)))
(when (string= v2 ".") (return))
() ;else ág
))))) -
Rimuru
veterán
Van itt lisphez értő ember?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest