- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Mar megint.. Koszi, errol lemaradtam.
-
Rimuru
veterán
válasz
cprogrammer
üzenetére
pl aws lambda, olvass utana es megerted.
Mi egyszer nagyon kozel voltunk hogy lambdaba tegyunk valamit de vegeredmenyben sima ecs jobb valasztas volt, ettol fuggetlenul a termeken mas csapat mar epit(ett) lambdara is.
-
Rimuru
veterán
válasz
linuxalpine
üzenetére
Kuldj fel minden logot valami servicebe, graylog, elasticsearch, splunk, stb. Minden problemad megoldana.
-
Rimuru
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Szerintem facebook es google kivetelevel nem is latja senki hogy honnan erkezett, szoval nekik nem anonim de akosnak lehet az.
Ha tevedek javitsatok ki (se facebook linkeket se google doksikat nem gyartok)martonx: fb nelkul is meg lehet nyitni (egyebkent nem tudnam).
-
Rimuru
veterán
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Udemy-n kb konstant ilyen "akciok" vannak.

-
Rimuru
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Es pont ezert erdemes hasznalat elott deklaralni, emiatt ne legyen meglepetes. (Pl function expression mar nem hoistingolt)
-
Rimuru
veterán
Akkor hátha. Én nem értek hozzá, most kezdtem el tanulgatni, alapvetően common lisp érdekel. Pl egy ilyesmit hogy lehetne szépen megcsinálni?
A lényeg az hogy amit beolvas egy fájlból azt szeretném egy stingbe belerakni. Ennél a példánál így működik is (és jó csúnya megoldás), de ha mondjuk olyat szeretnék aminek nem tudom előre a hosszát (pl valamilyen záró karakterig olvas be) azt hogy tudnám értelmesen elmenteni egy változóba?(defun get-asd ()
(let ((v1 "0000"))
(with-open-file (v2 "/home/valami")
(file-position v2 (- (file-length v2) 6))
(loop for i from 0 to 3
do
(setf (char v1 i) (read-char v2))))v1))Utóbbira példa (már ami megvan)
(defun get-dsa()
(with-open-file (v1 "/home/valami")
(loop
(let ((v2 (read-char v1)))
(when (string= v2 ".") (return))
() ;else ág
))))) -
Rimuru
veterán
Van itt lisphez értő ember?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)