- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Sk8erPeter #7946 üzenetére
Ezer köszönet ! Jónak tűnik ki is próbálom. Én csak linux alá találtam megoldást : [link]
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT #7939 üzenetére
Up !
-
Freddy TNT
őstag
hello !
Igen, jónak tűnik. De hülye vagyok a programozáshoz
Létezik készen ilyesmi ?
-
Freddy TNT
őstag
válasz
martonx #7937 üzenetére
Hello !
Szóval adott egy gép, nevezzük szervernek,mert NAS-ként, letöltőkén is funkcionál. Ezen keresztül csatlakozik a netre a többi gép (3db). Azonban nem szeretném, hogy non-stop menjen ezért arra gondoltam félóra múlva leküldöm alvó módba. Aztán mikor kell egy WOL csomaggal fel van ébresztve és minden OK.
Na igen ám, de nem veszi figyelembe, hogy hálózati forgalom folyik át rajta és elszundikál. Arra gondoltam hogy ha a 3 kliensre lenne rakva egy egyszerű kis programocska ami mondjuk megbirizgálja az egeret akkor meg van oldva a dolog.
Természetesen más dologra is nyitott lennék. A lényeg, hogy működjön.
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Olyan rövidke programra lenne szükségem amely egy hálózat adott gépének egerét bizonyos időközönként megmozgatja. (kvázi nem engedi alvó módba a gépet.)
Értelem szerűen ha a nincs már bekapcsolt gép a hálózatban akkor az időkorlát lejárta után lemegy alvóba a célgép.
De ha valami más megoldást tud valaki a problémára azt is szívesen venném,én ezt ötlöttem ki.
Előre is kössz !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest