- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
martonx #20749 üzenetére
Jelenleg van főallasom de sok a szabadnapom es azt szeretném filmezés helyett valami normálisabb módon eltölteni. Valamit tanulnék de ha nem is főiskola egyetem, valami ami úgy nem olyan "bonyolult" nem feltétlen a programozás de igazából nem tudom milyen ágai vannak a programozasnak. Mostanában merre erdemes elindulni.
Esetleg tech it support? Erre is van valami olyan megoldás cegeknel hogy "beugrósként" csinálni? -
flash-
veterán
Sziasztok!
Programozással kapcsolatban szeretnek valami olyan szakágban tanulni amivel aztán kömnyedém meg kereshetek alkalmazottkent 400-500 ezer forint nettót.
Nem tudom hogy ilyen azintre ami ilyen keresetet ad mennyi idő eljutni de muszaj lenne tanulnom hogy legyen valami piacképes szakmám. Merre hova hogyan induljak el.?
Menne az ozzoni tanulás, otthoni munka is mert olyan a beosztás hogy sokat vagyok itthon.
Megkoszonnem ha valaki "utbairamyitana" -
flash-
veterán
sok álláshirdetés van amihez kell programozás tudtás..
melyik nyelvet érdemes megtanulni ami növelheti az elhelyezkedési esélyeket diploma nélkül is?java vagy c (vagy egyéb??)
vagy inkább valami sap szerűséget?(nem pont programozó akarok lenni,de valamit ha már meg akarok tanulni mi legyen az?)
-
flash-
veterán
sziasztok
segítségeteket kérném.
van egy baráti társaságunk.
szeretnék egy zártkörű fórum oldalt.(vagy hasonlót ahol meg lehet osztani dolgokat)nem vagyok programozó,ezért olyan megoldást keresek ami már "kész"és csak be kell regisztrálni rá,tehát olyan megoldás kell amin nem kell már semmit programozni csak moderálni.
én lennék a moderátor és fontos hogy legyenek olyan topicok ahol hozzászolni és a hozzászólásokat elolvasni csak azok legyenek képesek akiknek engedélyt adok külön.
elsőre ennyi
mit tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- BestBuy topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest