Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Én is használnám sokkszor, csak ugye nem minden nyelvben van, de szerintem sokkal olvashatobbá lehet tenni vele a kódot, nem kell állandóan if meg case tengereket fosni, hanem csak goto, és szépen blokkokba lehet szervezni az eljárást. Sokkal jobb, mint 6 egymásba ágyazott if, 4 egymásba ágyazott for ciklussal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én attól vetem le magam a forgószékről, amikor minden ciklussal van megcsinálva, ha kell, ha nem.
Egyébként meg a goto az kb. egy memória címzés, hogy az interpreter tudja hová másszon, ha bekövetkezik (ha jól sejtem), nem értem ez miért lenne rossz bármilyen szempontból....
-
pelyib
tag
Ha jol emlekszem akkor annak van egy admin appja, ahol latod a statuszt a komponenseknek, ott mit mutat ha meg megvan ez?
Webes XAMMP feluletet elered?
Activity monitor -> keress erre: "Apache", ad talalatot?se a Chrome, se a Safari nem akarja lefuttatni a Scripteket
Mit nem akar lefuttatni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Drón topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)