- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En csak abbol indultam ki, hogy a szoveg MGH vizsgalat onmagaban nem igazan kiertekelheto, biztos hogy ott is szoveg(i) MGH kene legyen... plane hogy utana csak a szoveg(i)-t hasznalja ki. Es sejtettem hogy masolas, volt is ne'mi kuzdesem mire rajottem, hogy a kov. sor az ennek a vegere kene (tabulalas nulla), es hogy ott a semmi az "u"/"v" korul az konkatenacio akarhatott lenni... ha nem ilyen "tetszetos" valasz jott volna ki, tuti ra se jovok.
szerk jaaaa, escape-elni kene ha van a forumban az italic-ot, ez valoban nem jutott eszembe... sztem a programkod eseten nem rontja el talan
ha szoveg(i) MGH akkor ki szoveg(i) ... -
axioma
veterán
Az az "u" nem "v" akart lenni, es a madarnyelvi kodolas a megoldas? (Meg hianyzik egy (i) a sor elejen...)
Mava csovokivit eveszevem.
Megjegyzem nekem anno jobban tetszett Az ifju mesterdetektiv regenybol a momozas: Moma csocsokokit eszoszemom... eleg hasonlo kepzesu, de sokkal nehezebben hallhato ki fullel a lenyeg, gondolom svedul(? Astrid L... valaki) me'g inkabb, magyarul lehet a-val kene)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Synology DS118 Seagate Iron Wolf (14TB)
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest