Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
eloszor is koszonom, bar mar sikerult megoldanom (reszben)
a -et mar csak kinomban irattam ki, mert nem ertettem, hogy miert nem 10byte-ot olvas ki egy 10byte-os filebol (ezzel azota nem foglalkozom, hogy mas progi is ezt csinalja)
flush nem fontos, ahogy kozben megfigyeltem massal van a baj (velem, mert nem tudom, hogy tcp-n keresztul hogyan lehetne byte-okat atvinni, csak a szoveg megy, de mindegy)
a kvetelt kezelem, csak a problemanal nem jatszott szerepet, ezert nem kopiztam ide
az exec pedig valoban a runtime-ban osztalyban volt, igaz meg este megtalaltam (gugli
) de azert kosoznom a faradozasaidat -
VladimirR
nagyúr
Hi
eloszor is koszi a valaszt, Neked is es Spyx-nek is, hala Nektek sikerult megoldani, amit szerettem volan (mint irtad, olyasmit akartam, mint php-ben az asszociativ tomb)
egyebkent en is a fentebb linkelt doksibol nezelodtem, csak nekem rendkivul hianyoznak belole az apro kis peldak
megegyszer koszonom
Spyx: igen, Nala vagyok, webszervert csinalok - ha epp megy, akkor itt van => Bővebben: link (vagy ha meglesz, akkor Bővebben: link, de meg jelen allapotban a file-t is meg kell adni
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de azert kosoznom a faradozasaidat
)