- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
dabadab #9611 üzenetére
Nem kértem semmit , csak azt , hogy valami konkrét dolgot amivel el lehet indulni.
Ha valamit nem értek akkor abból, hogy kezdjek el programokat gyártani? És nem azért engedem el a fülem mellett mert nem akarom megcsinálni, csak azt jelenti ,hogy annyira nem értem, hogy nem tudom, hogy abból amit mondtak mit tudok hasznosítani vagy hogy álljak neki?
DE amúgy lényegtelen , hogy épp repülős progit akarnék, mert ha amőbát akarnék arra is azt mondanátok, hogy ne azzal kezdjek.Ezt mondom, már sokadszorra, hogy az abszolut kezdőknek nincs semmijük, hogy nekiálljanak, mert se anyag nincs amiből elinduljanak, a tapasztaltak meg már nem értik, hogy mit nem ért és ami szerintük már alap dolog az egy kezdőnek igen is megmagyarázásra szorul.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest