- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
"a többit már csak egy kis seddel vagy awk-kal ki lehet szedni. ha a hozzá tartozó számok egyenlőek, akkor az url-ben levő azonosítót kell letárolni.
értelemszerűen az azonosítót, mint ciklusváltozót kezelve le lehet nyalni a komplett adatbázist. (most nem tekintem, hogy ezért lelőnek)
ha ezt a kérdéskört bedobod a nagy shell script topicban, negyed óra alatt összedobják neked a komplett megoldást
"
De az ugye lejött ebből neked is, aki az eredeti kijelentést tetted, hogy itt már nem csak wgettel oldod meg az érdemi problémát, hanem scripteléssel?
Idézlek: "triviális megoldás: wget. esetleg curl. teljesen felesleges ennél bonyolultabb"
Ha már scriptelsz, akkor már mást is csinálsz, picit bonyolódik a helyzet, ez teljesen nyilvánvaló volt, hogy scriptelés nélkül nem fogod megoldani, direkt ezért kérdeztem vissza...
De ha már itt tartunk, hogy scriptelni kell, stringet feldolgozni, nem igazán értem, miért is ne lehetne más megközelítéssel, hasonlóan egyszerű és gyors módszerrel bíbelődni, mint az ajánlott library. Mindegy, úgyse nekem kell, csak mint korábban említettem, azért igencsak szeretsz vitatkozni, néha feleslegesen is, mint a jelen esetben.
Természetesen a scriptelős megoldás is teljesen jó, sőt, a scriptelésnek pont az az előnye, hogy gyorsan neki lehet esni a probléma érdemi megoldásának; például az általad leírt módszer jó lehet, de nyilván egy C# library sem megvetendő.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

"
Idézlek: "triviális megoldás: wget. esetleg curl. teljesen felesleges ennél bonyolultabb"
De ha már itt tartunk, hogy scriptelni kell, stringet feldolgozni, nem igazán értem, miért is ne lehetne más megközelítéssel, hasonlóan egyszerű és gyors módszerrel bíbelődni, mint az