- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano #8145 üzenetére
Sikerült a két legszélsőségesebb esetet említve összehasonlítanod a kiscég-nagycég kérdést, és a túlzó szavaidból még valaki azt a nagyon hibás következtetést vonhatja le, hogy a helyzet ilyen egyszerű, és kisebb cégnél nem lehet egy kisebb csapat komoly szaktudással (még ha az infrastruktúra a cégnél valóban nem is túl összetett)...
-
arm1n_
csendes tag
válasz
bambano #8145 üzenetére
Köszi szépen a reagálásokat, a nyelvek közül sejtettem a C#, C++, Java dominanciát, ez OK. Szó se róla, nem tervezek IT polihisztorrá válni, épp ellenkezőleg. Azért választottam ezt az irányt, mert az egyik legkeresettebb, leginnovatívabb szakma nem elcsépelt azt mondani, hogy ezé a jövő, manapság mindent digitalizálnak stb, de talán még azért is mert van/volt egy ilyen elképzelésem, hogy a munkavégzéshez elég egy laptop és a munkát bárhonnét el lehet intézni. Van ilyen? Pl.: adott egy projekt és nem kötelező megjelenni a munkahelyen, elég ha "leadod" a rád eső feladatot?
Kezdetben multi vállalatnál tervezem az elhelyezkedést, egyáltalán nem zavar ha katonának néznek, nem tervezek egy következő Steve Jobs, stb. Van ismerősöm aki pl. T-nél dolgozik vezetőként de ott nem volt semmi ember ellenesség ilyen szempontból, de az csak EGY csapat. (Illetve egy magán nyelvtanár ismerősömnek az IT-s diákjai a legnyugottabbak
) Ugyanakkor ha meg a kisebb, vállalkozó cégeknél kisebb a hajtás akkor meg az lenne a szimpatikusabb nekem
de mindegy, jelenleg olyan érzésem van, hogy nem tudom a sok jóból kiválasztani a legjobbat, de suli végére azért biztos körvonalazódik, hogy merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest