Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
doboka98
üzenetére
Ja, és ha már elkezded, tegyél egy szívességet magadnak, és ne PHP-val kezdd, hanem Pl. Python Django-val. (Igen, ezt is nagyon sokan használják, és hasznos tudás). https://www.djangoproject.com/
Pl. told végig a tutorialt: https://docs.djangoproject.com/en/1.6/ És igen, igazad van, nehéz belekezdeni, és sok minden lesz, amit nem fogsz egyből megérteni, de ez erről szól. Nincsen könnyen megszerezhető tudás. Egyszer mindenki megszenvedett azért, amit most tud.
Még mielőtt flamewarba kezdünk, azért írtam, hogy ne PHP-val, mert a PHP fos
-
Alexios
veterán
válasz
doboka98
üzenetére
hááát aztmondod c# tudásod van, weboldal számára sem annyira másabb, csináld akkor asp.net-ben, és nem kell új nyelvet tanulni.
Vagy akár az egészet előről, mert ez alapján : lényegében azt sem tudom, hogy majd html-ben vagy php-ban kell dolgoznom
szerintem lenne mit bepótolni. pusztán html-el nem fogsz tudni szavazást csinálni, mivel mindenképp kell valami kód ami beírja az adatbázisba a szavazatot, stb. Html ÉS php-val(vagy más szerveroldali nyelvel) kell csinálnod, nem valamelyikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest