- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Magisk
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
Nyilván martonx azért mondta, hogy MÁSOLATOT készíts, hogy ha elb@szol valamit, akkor ne az eredeti fájloddal legyen para. Szerintem ez a jó megoldás, nem az eredetiekkel való kísérletezgetés, de megközelítés kérdése (ha szeretsz veszélyesen élni...
). Az eredetieket igénytől függően nyugodtan törölheted az egész lefutása után.
A konkrét problémádra rátérve ez olyan, hogy elhiheted, hogy itt a topicban senkit nem fizetnek azért, hogy segítsen, ha bárkitől bármilyen rávezetést, minimális segítséget is kapsz, már annak is örülnöd kellene, nem pedig trollkodni. Ha jól teszed fel a kérdést, leírsz minden részletet előre, hogy milyen nyelvekben vagy otthon, EDDIG MIRE JUTOTTÁL, hogyan próbáltad megoldani, akkor máris konkrétabb segítséget kaphatsz. Aztán van, akinek hirtelen kedve támad, és van is ideje rá, megírja neked, az a legjobb. De ha már valaki ilyenre is szánja magát, veszi a fáradságot, hogy elkészítsen neked egy piszkozat-scriptet, azután nem túl üdvös mentalitás - főleg egy programozás topicban - nem megosztani a bevált végső megoldást, ez a hozzáállás nem viszi előre a világot. A programozás topicokban az emberek egymástól tanulnak, kijavítják egymás hibáit, nem pedig irigykednek. -
martonx
veterán
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
Én is lehetek néha pontatlan.

Másrészt, hogy ki is segített valójában? Ez attól függ mi számít segítségnek.
Ha azt vesszük, hogy megspórolt neked 2 percnyi guglizást, meg 5 percnyi dokumentáció olvasást, és 5 percnyi programozást, akkor valóban segített.
Ha azt vesszük, hogy rávettelek, hogy php ismereted ellenére életedben először nézd meg a php.net dokumentációs oldalait, akkor igenis segítettem én is.
Ettől függetlenül a hsz-ed szinvonala alapján mind Jester, mind az én segítségem hiábavaló volt. -
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
Azért örülünk, hogy benéztél. Az feltűnt, hogy Jester sem privátban küldte el?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Napelem
- BestBuy ruhás topik
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

). Az eredetieket igénytől függően nyugodtan törölheted az egész lefutása után.