- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- Windows CE fórum
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #6352 üzenetére
Így van, teljesen egyetértek.
Az ismerősöd esete sem ritka. Sokan azért, mert mindenhol az infósokat említik jól fizetőnek, illetve keresettnek, vagy azért, mert szeretett játszani/számítógépezni, elmentek mérnök infóra. Aztán rájött, hogy utál programozni. Szerencsére még lehet belőlük jó rendszergazda.
Én egyébként szeretem a munkám, de 10 év után most mást is kipróbálnék.És ezzel el is értünk egy témához, amit fel akartam már korábban hozni. Bár még csak a harmincas éveim elejét taposom, azon gondolkodtam, hogy egy informatikus hogyan megy nyugdíjba? 4x évesen még jó esélyeim vannak, de utána? Maximum infós vezető lehet az ember, de abból sokkal kevesebb kell, mint programozóból. Mi lesz a többiekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest