Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pmonitor
üzenetére
>2.: ami a jelen előtt max. pár perccel megtörtént.
Az nem biztos. Hazudni is lehet róla.
>Bár coco2 biztos felaprítaná a több mint 3 méteres darabot is. Végül is ez is lehet egy szempont.
Rávilágítani gondoltam, hogyan kezeli a helyzetet a gyakorlat. Mindegy, hogy 1 darabban marad meg 3 méter, vagy 50 darabban. Az ügyfél a processzt kifizette, a maradék kuka, és bármi maradt meg, azt egyformán fogják kezelni. Sajnálom, ha az alkalmazott gyakorlat flegmaságain te besértődsz. Ha attól könnyebb, nevezz ki engem az egész világ főbűnösének. Egészségedre váljék.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
pmonitor
üzenetére
Ezért is írtam ittenke, hogy:
>adományozhatna a kapcsolat oldalon megadott számlaszámra. Ezt 1/3 részben poénnak szántamEzért is szántam az adományozás 1/3 részét poénnak, mert bizonyos szempontból "bohóckodás" ez az egész programozósdi az ilyennel. Attól függ, hogy honnan nézzük. Mondjuk egy programozó nagy valószínűséggel nem mondja ezt. Főleg, ha az adott témában programozik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy topik
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- E-roller topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Viccrovat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest