- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
20 éve vagyok a szakmában, én még olyat nem láttam, hogy matematikai modelleket hozott volna létre bárki a szoftver tervezési szakaszában.
Nyilván, ha űrhajó vezérlő szoftverről beszélünk, ott elvárható.
Átlag üzleti szoftvernél én még nem láttam ilyet, ami szokott lenni, az egy halom uml diagram, jellemzően valamilyen személyes uml-nyelvjárásban, és persze mindegyik outdated mint a szar, meg persze mellé némi szöveges doksi. És ez a jobbik eset. Sokkal jellemzőbb, hogy kapok egy git repót, és akkor glhf. -
pmonitor
aktív tag
És ez hogy hasonlítható össze a legacy kóddal? Legacy esetében ismerték ezeket a fogalmakat? Ha nem, akkor mégis hogy csináltak 1 működő kódot? Pedig ott is cégről van szó. Tehát egy feladat megcsinálható ezen fogalmak ismerete nélkül is(még cég esetében is). Vagy ha ismerték ezeket a fogalmakat, akkor szándékosan rúgták fel az ezek mögött álló tartalmakat? Mert te magad írtad:
>Sajnos a legacy kód sokszor nagy úr.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest