- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
pmonitor #16939 üzenetére
Ért 1 meglepetés! Ha Itt az int.TryParse()-k helyett az itt lévő Int_Parse()-t használom, akkor C#-ban jelentősen javul a sebesség(~22-ről ~18 sec-re). Tehát ~1 sec-el gyorsabb a C++-nál(mondjuk ez 60 misi string konvertálásánál nem eget verő különbség, de azért mégis...). Azért azt hozzá kell tenni, hogy a C# kód a File.ReadAllLines() metódussal olvassa be a file-ból az adatokat. Ez azonban nincs benne az időmérésben. Ha ezt is bele számoljuk, akkor máris az jön ki, hogy a C++ set<>-je és a C# HashSet<>-je sebessége majdnem ugyanaz. Viszont nem tudom, hogy a C# string -> szám konvertáló metódusait hogy szúrhatták el ennyire? Még szerencse, hogy ezt azért lehet optimalizálni. Mert pl a szám -> string konvertáló metódusok optimalizálására esély sincs C#-ban.
Majd ha több időm lesz, akkor ezt módosítom a doc_1.php-ben.
------------------------------------------
@martonx:
Azt is mondhatnám, hogy Csak Ön után!Vagy hogy hogy nem tudja 'kend ezt megcsinálni?
Még 2012-ben készítettem egy ilyen minta kódot Vb.Net-ben managed-ben! Mondjuk ez nem HTML Rendering, csak példának hoztam fel. Egyébként a managed kódot elfelejtettem az elő hsz-emben. Tehát C#-ban nem csak a .Net áll a kód mögött, hanem a managed környezet is. Szóval managed-ben is lehet viszonylag gyors kódot írni. Bár itt csalós dolog is van. Sok memóriaszemét van, amíg a GC le nem fut. Ez miatt is látszhat gyorsnak 1 C# kód. Mindenesetre nem én fogom megváltani a világot. Bár azért C-ben az itoa() és az atoi() függvényeket sikerült optimalizálnom. C#-ban csak a Parse() metódust. Sztem. ez is valami. Az, hogy nem vagyok programozó, az azt is jelenti, hogy hogy én meg tudom csinálni azt, hogy csak azzal foglalkozom, amivel szeretnék foglalkozni. A programozó meg azzal foglalkozik, amivel muszáj(mert ugye a muszáj nagy úr). Ezért hiányolom azt, hogy akik programozóknak mondják magukat, nem hozzák nyilvánosságra, amit alkottak(mert olyan nincs, hogy egy programozó úgy lett programozó, hogy nem alkotott semmit). Cattus azt írta, hogy nem érdekli, hogy én mit várok el. Ezzel nincs is gond. De akkor az ilyenek se várják el, hogy elhiggyem/elhiggyék, hogy programozó.
-
martonx
veterán
válasz
pmonitor #16939 üzenetére
Ha ennyire ráérsz, és szeretnél egy igazi való világbeli problémában segíteni, akkor írj egy managed (csak C#-os, azon belül is .Net Standard 2.1-es) HTML to Image konvertert (és nyilván annál jobb, minél optimalizáltabb).
Ez jó kiindulási alap: ArthurHub/HTML-Renderer: Cross framework (WinForms/WPF/PDF/Metro/Mono/etc.), Multipurpose (UI Controls / Image generation / PDF generation / etc.), 100% managed (C#), High performance HTML Rendering library. (github.com)
Végre valami hasznosat programozhatsz!
Garantálom, hogy nem csak én, de több ezer másik C# fejlesztő is használni fogja, amit csinálsz, és nagyon hálásak leszünk érte!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AliExpress tapasztalatok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest