Hirdetés
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Netfone
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
DopeBob
üzenetére
Ja igen, erdemes gyujteni. En mar csak azert is osszerakom evente 1 file-ba (nem hasznalt kikommentezve), mert volt hogy hasznaltam a feladatok egyiket-masikat szemleltetesre, es akkor jobb ha keznel van a megoldas, nem kell ujrairni
Tavaly a 25 nap alatt python-ban, minden ujra copy-paste ami reuse volt az is, lett szumma 1751 sor, azaz atlag 70 per nap (amiben az ugyanazt az inputot fogado es jellemzoen hasonlo ket alfeladat is masolva lett, saccra inkabb 40-45 erdemi sor), es egy resze az is korabbrol masolva. Szoval szerintem nem nagyon vannak benne nehezek, talan egy-ketto masodik resz. (FYI itt pl. megbeszelhetjuk ha megis valami olyan.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tavaly a 25 nap alatt python-ban, minden ujra copy-paste ami reuse volt az is, lett szumma 1751 sor, azaz atlag 70 per nap (amiben az ugyanazt az inputot fogado es jellemzoen hasonlo ket alfeladat is masolva lett, saccra inkabb 40-45 erdemi sor), es egy resze az is korabbrol masolva. Szoval szerintem nem nagyon vannak benne nehezek, talan egy-ketto masodik resz. (FYI