- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Jester01 #1661 üzenetére
igazad volt, még így látatlanban is megtaláltad a hibát
most viszont már a send() és recv() hívásokkal vagyok bajban, mert kiküldök send-del egymás után 3 adatot (mindegyik más hosszúságú char*), majd ezeket szeretném recv-elni, ami nem sikerül.. az első adat rendben megérkezik, a többi viszont sehogy sem akar eredeti formájában megérkezni..
ha jól tudom, ezek a hívások blokkolnak, szóval olyan nem lehet, hogy elmulasztok egy adatcsomagot a szinkronizáció hiánya miatt, ugye?
a kódot azért nem raknám be, mert tele van mindenféle debug-kiíratásokkal, még nekem is nehéz átlátnide ha gondolod, belinkelhetem..
szóval elvileg előfordulhat olyan, hogy sendelek 1 csomagot, megérkezik (ezután a fogadó oldalon csinálok egy csomó mindent - emiatt elképzelhető, hogy a következő csomag még eközben érkezik meg, így a fogadó fél lecsúszik a fogadásáról? van ilyen - vagy az oprendszer eltárolja vmi bufferban a beérkezett csomagokat?)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Videószerkesztés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest