- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
fatal` #16564 üzenetére
A mobilos példád igaz. De egy mobilba is soknak tartom az app-ok helyfoglalását. Éppen nemrég kérdezte tőlem egy idős néni, hogy az akcióban pár ezerért kapható 8 gigás tárhellyel rendelkező okostelót érdemes-e megvennie, mert Ő csak arra szeretné használni, hogy a tesco-ban az akciókat megnézze rajt. Mondtam Neki, hogy az sztem. nagyon kevés tárhely, mert az alkalmazások túl nagy helyet foglalnak.
De olyan aspektusa is van a dolognak, hogy hiába lett gyorsabb a HW, azért még mindig az a legszűkebb keresztmetszet. Így viszont hiába van 1 terrás HDD, azt mégsem lehet csak a VS-nek elfoglalnia. Méghozzá azért, mert így is egy közepes erősségű vason is nagyon lassan indul(főleg, ha töredezett a meghajtó).@dabadab: Gondolom azért, mert kevés komponenst telepítettél. Azért írtam, hogy alsóhangon 5-6 giga. 1-2 gigát tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest