Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Livius
üzenetére
A kérdésem az hogy portableként bármilyen setup.exe nélküli Java progit hogyan tudsz futtatni?
Azért tegyük hozzá, hogy kell hozzá a nem kis méretű framework. Igaz, hogy most már alapból benne van a win-ben. De nem volt ez mindig így. Az xp-re pl. külön kellett telepíteni.
Ettől függetlenül nekem is tele van a t...m a több megás telepítendő programokkal. Ezek csak azért ilyen méretűek, hogy csili-vili legyen a progi, és hogy (ugyan törhetetlen progi nincs) minél jobban védjék törés ellen. Arról nem is beszélve, hogy teleszemetelik a registryt. Ha csak az én fő programom nézzük(1D vágás ), ez egy 14 kb-os .exe-ből, és egy 22 kb-os .dll-ből áll. Telepíteni nem kell. Nézd meg pl. a hasonló free programot. Biztosra veszem, hogy telepíteni kell(azért, mert évente meg kell újítani a licence-t). És a file sem hiszem, hogy 35 kb. körül van. Bár nem próbáltam ki. Minek? Azért, hogy telepítés után eltávolítsam? Erről beszélek. Mondjuk a mai hardveren igaz, hogy elfér, de szinte minden program telepítéssel működik. Azért a sok "nagy" sokra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest