- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nálunk az access token 1 óra lejárati idővel van, a refresh token talán egy hónapig jó. Én most úgy használok OAuth2-t, hogy kliens oldalon beleptetem az OAuth sajat login ablakával (vagy átirányitva, tok8), majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek. Korabban hasonloan csinaltam, amikor egy chatbotot irtam, ami OAuth-on keresztul fer hozza megadott idokozonkent a belso rendszerunkhoz, akkor ugy csinaltam, hogy AT-vel elkertem amit akartam, ha lejart, RT-vel refresh, ha valid akkor AT tarol, ha az is lejart, ujra login. Az RT pont arra van, hogy ne kelljen mindig beleptetni a usert, ha lejar az AT (ami altalaban rovid idore szol), hanem a szolgaltatas kerhessen uj AT-t az RT-vel.
Nem tudom ez valasz-e a kerdesedre
martonx: ha jol tudom, nem okolszabaly, hogy a szervernek kell azonositani, lehet kliens authentikaciot is
-
martonx
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Asp.Net Core vonalon pont van olyan template ami mindenzt eleve megcsinálja neked. Indíts egy új projektet egy OAuth-os template-tel, és nézd meg a kódját.
Illetve egy helyen zavart érzek az erőben. Ha pl. google Oauth-ot használsz, akkor sem a kliens oldalnak kell a google felé authentikálnia, hanem a szerver oldalnak. És majd szerver oldalon lefut google vs szervered között, hogy sikeres volt-e az authentikációd.
Hiszen utána is a szervereddel áll a js app kapcsolatba, afelé kell minden egyes requestnél igazolnia, hogy jogosult-e.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Vicces képek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest