- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000 #13827 üzenetére
Nálunk az access token 1 óra lejárati idővel van, a refresh token talán egy hónapig jó. Én most úgy használok OAuth2-t, hogy kliens oldalon beleptetem az OAuth sajat login ablakával (vagy átirányitva, tok8), majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek. Korabban hasonloan csinaltam, amikor egy chatbotot irtam, ami OAuth-on keresztul fer hozza megadott idokozonkent a belso rendszerunkhoz, akkor ugy csinaltam, hogy AT-vel elkertem amit akartam, ha lejart, RT-vel refresh, ha valid akkor AT tarol, ha az is lejart, ujra login. Az RT pont arra van, hogy ne kelljen mindig beleptetni a usert, ha lejar az AT (ami altalaban rovid idore szol), hanem a szolgaltatas kerhessen uj AT-t az RT-vel.
Nem tudom ez valasz-e a kerdesedre
martonx: ha jol tudom, nem okolszabaly, hogy a szervernek kell azonositani, lehet kliens authentikaciot is
-
martonx
veterán
válasz
bandi0000 #13827 üzenetére
Asp.Net Core vonalon pont van olyan template ami mindenzt eleve megcsinálja neked. Indíts egy új projektet egy OAuth-os template-tel, és nézd meg a kódját.
Illetve egy helyen zavart érzek az erőben. Ha pl. google Oauth-ot használsz, akkor sem a kliens oldalnak kell a google felé authentikálnia, hanem a szerver oldalnak. És majd szerver oldalon lefut google vs szervered között, hogy sikeres volt-e az authentikációd.
Hiszen utána is a szervereddel áll a js app kapcsolatba, afelé kell minden egyes requestnél igazolnia, hogy jogosult-e.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest