Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Illetve ahogy az állásoknál, úgy a pesti albérletnél is túl magasan van az elvárásod. Ha külföldre mennél, se rögtön egy két szobás havi 2000 fontos (nem vagyok otthon a londoni albérlet áraknál, lehet, hogy keveset mondtam?) albérletet vennél ki a gyakornoki / juniori fizudból, hanem örülnél, ha 4-ed magaddal meghúznád magad valahol.
Na, ugyanígy pesten is simán lehet kezdeni egy egyszobás albérlettel, netán csak egy szobával, nem rögtön a 150K-s albérletet kell lendületből kivenni
Azaz továbbra is azt mondom, hogy előbb a saját fejedben tegyél rendet, és vállalj el kb. bármilyen munkát (otthon / pesten / külföldön mindegy), utána lehet okosodni, tapasztalatot gyűjteni, ráérezni, hogy hogy is, milyen irányba is lenne jobb mozdulni.
Pl. ismerek olyan kollégát, aki PHP-vel kezdett, utána objective-c-vel iphone mobil appot fejlesztett, most meg a Wizz Air C#-os csapatában van. -
válasz
bandi0000
üzenetére
Külföldet döntsd el minél hamarabb, mert később csak nehezebb lesz.
Idősebb leszel, családod lesz, beleragadsz az otthoni komfortzónába amiben jó lesz siránkozni, de nehéz kimászni belőle.Az, hogy itt hol és, hogyan érdemes kezdeni az már az Anglia topik témája. Londonország/vidék.
Itt is keresnek juniorokat, de neked kell kiszámolni hol mennyiért laksz/dolgozol és az megéri-e. Nagyon kezdőként ismerős nélkül marad a 3-4-5-en egy lakásban modell. Nekem nem volt itt segítségem, de mivel nem voltam totál kezdő így nem kellett összeköltözni másokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő