Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
smallmer
üzenetére
A jelek szerint mindenáron ragaszkodsz a java-hoz. Ez esetben én a helyedben utána néznék, hogy milyen cross-platform megoldások vannak java-ra. Én C# vonalon mozgok inkább ott pl. a Xamarin mostanra egészen kiforrott cross-platform megoldás (android, ios, windows). Biztos, hogy valami ilyesmi van java vonalon is.
Aztán persze csinálhatsz appot webes megoldásokkal is, amit aztán becsomagolsz egy app-ba. Erre jó például az Adobe PhoneGap vagy a React Native. Ha a Safari nem lenne annyira reménytelenül szar, akkor Progressive Web Appként is hozzáláthatnál. Ezzel per pillanat (megelőlegezve, hogy két héten belül kijön az új windows 10 féléves update) csak Android és Windows platformot tudsz célozni.
-
Domonkos
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Ha csak a bejelentes lenne a feladat, akkor egy weblap szerintem bosegesen elegendo, mivel a tobbi szerintem elegge overkill lenne.
Viszont a google terkeperol lebeszelnelek a kedvezotlen TOS es licenszek miatt. Ha teheted, akkor inkabb az openstreetmap-ra csinalj ilyen alkalmazast!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Star Trek
- Android játékok topikja
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motoros topic
- droidic: Safe Mode az agyban
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest