- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- VoLTE/VoWiFi
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Fotók, videók mobillal
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
smallmer #11901 üzenetére
A jelek szerint mindenáron ragaszkodsz a java-hoz. Ez esetben én a helyedben utána néznék, hogy milyen cross-platform megoldások vannak java-ra. Én C# vonalon mozgok inkább ott pl. a Xamarin mostanra egészen kiforrott cross-platform megoldás (android, ios, windows). Biztos, hogy valami ilyesmi van java vonalon is.
Aztán persze csinálhatsz appot webes megoldásokkal is, amit aztán becsomagolsz egy app-ba. Erre jó például az Adobe PhoneGap vagy a React Native. Ha a Safari nem lenne annyira reménytelenül szar, akkor Progressive Web Appként is hozzáláthatnál. Ezzel per pillanat (megelőlegezve, hogy két héten belül kijön az új windows 10 féléves update) csak Android és Windows platformot tudsz célozni.
-
Domonkos
addikt
válasz
smallmer #11901 üzenetére
Ha csak a bejelentes lenne a feladat, akkor egy weblap szerintem bosegesen elegendo, mivel a tobbi szerintem elegge overkill lenne.
Viszont a google terkeperol lebeszelnelek a kedvezotlen TOS es licenszek miatt. Ha teheted, akkor inkabb az openstreetmap-ra csinalj ilyen alkalmazast!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BMW topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest