- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Gyuri16 #11301 üzenetére
Igen mert időről időre előjön , hogy szeretném végre megtanulni és hátha azóta vannak uj jobban felépített segédletek az abszolút kezdőknek.
Mert ad hoc módszerrel egyedül tudom csak tanulgatni, ugy hogy az egyetlen segítségem ha valamit nem értek a forumok, ahol többnyire nem találkozok olyan emberekkel akik hasonló cipőben járnának , a többiek meg már jóval előrébb járnak és nekik már természetes amit én nem tudok.A telefonra is szedtem le pár alkalmazást , meg egy csomó könyvem is van, de mindegyik csak a szokásos száraz alapokat adja le , hogy milyen külön külön az egyes elemek szintaktikája meg egy egyszerű példát is mutat hozzá, de egyikben sint, hogy ez a teljes kódhoz hogy kapcsolódik .
Tehát nem látom a fejlődési irányt, hogy a sok kis kódból hogy lesz majd idővel egy nagyobb bonyolultabb.
[link] ezt is végig vittem, meg most a codemurai appot probálom, de ezek is csak a szintaktikával foglalkoznak, de hogy a programnak hogy fogjon neki az ember vagy mikor mit használjon arra nem.A 3d modellezésnél legalább szembetűnő, hogy mi a folyamat, de itt ezt nem látom.
ÉS nem azért mert nem értem vagy hülye lennék hozzá, csak egyszerűen nem látom át a folyamatot amivel önállóan tudnék fejlődni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest