- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000 #10915 üzenetére
Azt, hogy sokat keres.
Egyébként az én (nyelvfüggetlen) véleményem az, hogy bonyolult problémákat egyedül szépen, érthetően, olvashatóan, bővíthetően képes megtervezni és megoldani úgy, hogy a megoldás stabil, gyors, és nem eszi meg a gépet fölöslegesen.
Mondhatjuk úgy is, hogy ha van egy adott feladat, akkor amikor egy junior még azt se tudja, hogy kéne nekiállni, az erős senior már rég tervezi az alapokat, és van annyi esze, hogy többet viszont nem, akkor kell a hídon átkelni, ha odaértél alapon.
szerk és ui.:
Na ezzel most nagyon népszerűtlen leszek, de biztos vagyok benne, hogy nem sokan osztják a véleményemet, mert...Ha a fenti ellenpéldáját szeretnéd látni, javaslom nézz bele majdnem bármelyik komolyabb opensource c++ kódba. Kiváló példa erre a cpp-ethereum. Nem akarok megsérteni senkit, de akkora fostalicska trágyadombot, mint az, rég láttam már. Konkrétan kb egy sor nincs benne, amit hajlandó lennék átengedni egy code-review-n. Sőt, szerintem ha valaki ilyen minőségű kódot lerakna elém cégen belül, megkérdezném tőle, hogy biztos, hogy nem akar-e elmenni inkább portásnak/medencetisztítónak/de igazából akárminek, csak számítógáp közelébe ne kerüljön.
Viszont ha szeretnél látni kiváló példákat a mit ne csináljunk, illetve worst practice-ekre, akkor mindenképpen nézz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest