- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000 #10915 üzenetére
Azt, hogy sokat keres.
Egyébként az én (nyelvfüggetlen) véleményem az, hogy bonyolult problémákat egyedül szépen, érthetően, olvashatóan, bővíthetően képes megtervezni és megoldani úgy, hogy a megoldás stabil, gyors, és nem eszi meg a gépet fölöslegesen.
Mondhatjuk úgy is, hogy ha van egy adott feladat, akkor amikor egy junior még azt se tudja, hogy kéne nekiállni, az erős senior már rég tervezi az alapokat, és van annyi esze, hogy többet viszont nem, akkor kell a hídon átkelni, ha odaértél alapon.
szerk és ui.:
Na ezzel most nagyon népszerűtlen leszek, de biztos vagyok benne, hogy nem sokan osztják a véleményemet, mert...Ha a fenti ellenpéldáját szeretnéd látni, javaslom nézz bele majdnem bármelyik komolyabb opensource c++ kódba. Kiváló példa erre a cpp-ethereum. Nem akarok megsérteni senkit, de akkora fostalicska trágyadombot, mint az, rég láttam már. Konkrétan kb egy sor nincs benne, amit hajlandó lennék átengedni egy code-review-n. Sőt, szerintem ha valaki ilyen minőségű kódot lerakna elém cégen belül, megkérdezném tőle, hogy biztos, hogy nem akar-e elmenni inkább portásnak/medencetisztítónak/de igazából akárminek, csak számítógáp közelébe ne kerüljön.
Viszont ha szeretnél látni kiváló példákat a mit ne csináljunk, illetve worst practice-ekre, akkor mindenképpen nézz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest