- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000
üzenetére
Azt, hogy sokat keres.

Egyébként az én (nyelvfüggetlen) véleményem az, hogy bonyolult problémákat egyedül szépen, érthetően, olvashatóan, bővíthetően képes megtervezni és megoldani úgy, hogy a megoldás stabil, gyors, és nem eszi meg a gépet fölöslegesen.
Mondhatjuk úgy is, hogy ha van egy adott feladat, akkor amikor egy junior még azt se tudja, hogy kéne nekiállni, az erős senior már rég tervezi az alapokat, és van annyi esze, hogy többet viszont nem, akkor kell a hídon átkelni, ha odaértél alapon.

szerk és ui.:
Na ezzel most nagyon népszerűtlen leszek, de biztos vagyok benne, hogy nem sokan osztják a véleményemet, mert...Ha a fenti ellenpéldáját szeretnéd látni, javaslom nézz bele majdnem bármelyik komolyabb opensource c++ kódba. Kiváló példa erre a cpp-ethereum. Nem akarok megsérteni senkit, de akkora fostalicska trágyadombot, mint az, rég láttam már. Konkrétan kb egy sor nincs benne, amit hajlandó lennék átengedni egy code-review-n. Sőt, szerintem ha valaki ilyen minőségű kódot lerakna elém cégen belül, megkérdezném tőle, hogy biztos, hogy nem akar-e elmenni inkább portásnak/medencetisztítónak/de igazából akárminek, csak számítógáp közelébe ne kerüljön.
Viszont ha szeretnél látni kiváló példákat a mit ne csináljunk, illetve worst practice-ekre, akkor mindenképpen nézz rá.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs