- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #9176 üzenetére
"mert nem tudom, mit veszítek vele"
Megmondom én, rengeteg értelmetlenül eltöltött időt meg egy csomó fejfájást...Hát nálam a webstorm 300MB-ot eszik, meg 5-10% CPU-t. Ha ezt valaki nem tudja megengedni magának, az jobb, ha nem fejleszt. Még a tabletemen is simán elmegy gond nélkül, talán még a mobilom is bírná. Előtte netbeans volt, meg talán eclipse egy nagyon rövid ideig, mindkettő zabálja az erőforrásokat 1GB RAM alatt el sem nagyon indulnak, nem is szerettem őket annyira.
Kétlem, hogy VIM hozná azt a kényelmet, mint egy normális IDE, vagy ugyanúgy elkezdené enni az erőforrásokat, akkor meg ugyanott vagyunk, mintha egy IDE-t raktam volna fel, csak elcsesztem vele pár hónapot, mire személyre szabtam pluginekkel, amiket ki tudja ki fejleszt, milyen rá a support, és mennyi bug van bennük...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest