Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #9176 üzenetére
"mert nem tudom, mit veszítek vele"
Megmondom én, rengeteg értelmetlenül eltöltött időt meg egy csomó fejfájást...Hát nálam a webstorm 300MB-ot eszik, meg 5-10% CPU-t. Ha ezt valaki nem tudja megengedni magának, az jobb, ha nem fejleszt. Még a tabletemen is simán elmegy gond nélkül, talán még a mobilom is bírná. Előtte netbeans volt, meg talán eclipse egy nagyon rövid ideig, mindkettő zabálja az erőforrásokat 1GB RAM alatt el sem nagyon indulnak, nem is szerettem őket annyira.
Kétlem, hogy VIM hozná azt a kényelmet, mint egy normális IDE, vagy ugyanúgy elkezdené enni az erőforrásokat, akkor meg ugyanott vagyunk, mintha egy IDE-t raktam volna fel, csak elcsesztem vele pár hónapot, mire személyre szabtam pluginekkel, amiket ki tudja ki fejleszt, milyen rá a support, és mennyi bug van bennük...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- potyautas: Nóta állj!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- potyautas: Gépjármű ügyek
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest