Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kzsoltk
üzenetére
A webfejlesztés, a dinamikus lapok készítése nem egyenlő az alapvető dolgokon kívül a PHP-vel és a MySQL-lel, bár az ember erről hall a leggyakrabban, és szerintem aki belepillant a webfejlesztésbe, azért valamennyi tapasztalatot nem árt, ha gyűjt vele kapcsolatban, még ha nem is ezzel folytatja (és utóbbi is bőven alátámasztható
). A PHP-t azért nem ajánlotta a kolléga szerintem, mert nem tartja komolyan vehető nyelvnek.
Ettől függetlenül egyébként relatíve könnyen tanulható nyelv, igen népszerű is, a net tele van vele kapcsolatos tutorialokkal, de pont ez a baja is: boldog-boldogtalan csinálja, az is, akinek nem kéne, így rettentő sok a borzalmas kód a neten, és nem túl jó a renoméja; meg hát lehet azért kritizálni a PHP-t, mint nyelvet. Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni, szükséges az is, hogy más nyelvekben is szerezz tapasztalatot (mondjuk szerintem egyébként is mindenképpen, minden programozónak nyitottnak kellene lennie más nyelvekre), ne ragadj le, folyamatosan tanulj, és főleg ne azonosítsd a webfejlesztést a PHP-vel. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan próbálkozz a PHP-vel is.
Kezdésnek jó lesz, de ha úgy érzed, más tetszene jobban, pl. C#-pal (ASP.NET) vagy Javával kapcsolatos technológia, akkor még jobb.
A MySQL-t is szerintem nyugodtan tanulgathatod, és képbe jöhet MS SQL Server is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mikrotik routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- OLED monitor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A PHP-t azért nem ajánlotta a kolléga szerintem, mert nem tartja komolyan vehető nyelvnek.
Ettől függetlenül egyébként relatíve könnyen tanulható nyelv, igen népszerű is, a net tele van vele kapcsolatos tutorialokkal, de pont ez a baja is: boldog-boldogtalan csinálja, az is, akinek nem kéne, így rettentő sok a borzalmas kód a neten, és nem túl jó a renoméja; meg hát lehet azért kritizálni a PHP-t, mint nyelvet. Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni, szükséges az is, hogy más nyelvekben is szerezz tapasztalatot (mondjuk szerintem egyébként is mindenképpen, minden programozónak nyitottnak kellene lennie más nyelvekre), ne ragadj le, folyamatosan tanulj, és főleg ne azonosítsd a webfejlesztést a PHP-vel. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan próbálkozz a PHP-vel is.
Kezdésnek jó lesz, de ha úgy érzed, más tetszene jobban, pl. C#-pal (ASP.NET) vagy Javával kapcsolatos technológia, akkor még jobb.