- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
Egyetértek azzal, amit írsz. De nekem jobban ment a C. Mondjuk én ilyen OKJs programozás oktatáson tanultam, ott az volt, hogy első évben Pascal, aztán köv év C, C++, Builder gyors egymás után. Nem volt előtte semmilyen programozói gyakorlatom, így amit tanultam, azt ott szedtem fel. Viszont a Pascal nem ment, ott csak vergődtem, míg a C-s „korszakban” elkezdett tetszeni a dolog, és egyre jobban ment. Ezért érthetetlen nekem, ez a Pascal jó tanuló nyelv, mert lehet nem mindenkinek. Nekem például nem feküdt, míg a C igen, pedig mindkettőben 0 tapasztalatom volt. Ezek után gondolom én így, hogy nem kell nekem a Pascal jó tanuló nyelv(e), mert (nekem) nem az. Itt írjátok a szép kis C kódokat, mi a baj vele? Tök jól olvasható.
Természetesen kell, hogy ismerjen egy programozó több nyelvet (bár talán nem halálos, ha egyben profi), de akkor ne már egy „tanulónyelv” legyen az, amivel terheli magát. Van jobb lehetőség is, a további fejlődésre.
Én is kevertem a Pascalt a C-ben, de csak a nyelvkavarodás miatt, nem azért, mert ez jó móka. Persze olyan durván, hogy utána mér le sem fordult. Bár már kinőttem. Lehet ez a másik oka, hogy gyűlölöm a Pascalt. Bár PHP kódot sosem szőttem a C-be.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Konteó topic
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó egy XMG P406 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest