Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Értem, és esetleg, ha nem is egyetemre járna az ember, akkor hol tudná olyan szinten megtanulni a programozást, ahonnan már magától tudna tovább fejlődni? Tehát va e esetleg valami érdemleges OKJ képzés? Én tényleg csak normálisan szeretnék programozást megtanulni, de mindenféleképpen oktatói közvetítéssel, akire lehet számítani ha felmerül valami probléma, kérdés, aki feladatokkal lát el, azt kiértékeli, elmondja mit kell máshogy csinálni... Oké itthon is el lehet kezdeni a dolgokat autodidakta módon, de annak hátránya, hogy nem tudom mikor hibázok, nem tudom mit lehetne mondjuk egyszerűbben csinálni, nem tudom milyen lépcsőfokokat vegyek, hogy az ismeretem a legszéleskörübb legyen... Más dolog egy olyan ember feladatait végrehajtani, akire felnéz az ember, minthogy magamnak kitaláljak dolgokat, amit le se tudok ellenőrizni...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest