- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Értem, és esetleg, ha nem is egyetemre járna az ember, akkor hol tudná olyan szinten megtanulni a programozást, ahonnan már magától tudna tovább fejlődni? Tehát va e esetleg valami érdemleges OKJ képzés? Én tényleg csak normálisan szeretnék programozást megtanulni, de mindenféleképpen oktatói közvetítéssel, akire lehet számítani ha felmerül valami probléma, kérdés, aki feladatokkal lát el, azt kiértékeli, elmondja mit kell máshogy csinálni... Oké itthon is el lehet kezdeni a dolgokat autodidakta módon, de annak hátránya, hogy nem tudom mikor hibázok, nem tudom mit lehetne mondjuk egyszerűbben csinálni, nem tudom milyen lépcsőfokokat vegyek, hogy az ismeretem a legszéleskörübb legyen... Más dolog egy olyan ember feladatait végrehajtani, akire felnéz az ember, minthogy magamnak kitaláljak dolgokat, amit le se tudok ellenőrizni...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest