Hirdetés
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
bruce24
üzenetére
Minden gépész programozó akar lenni
gépész is vagyok, csak ezért, meg egy ismerősöm, aki szintén gépész most akar átnyergelni
Sajnos sok pro és kontrám van..
Talán azért van értelme, mert ott ül valaki melletted, és megmondja mit nyomjál le a kezdetekben.
Ui két dolgot is megtanultam egy ilyen képzésen, a help használata, amit már írtam és még egy nagyon fontossat! Ha egy megoldáson sokat töröd a fejed, de nem akar összejönni érdemes egy 5-10perces szünetet, tartani, amikor nem is gondolsz rá.. (én azt szoktam csinálni, hogy átmegyek kollegákhoz és feltárom a problémát, mire a végére érek ráis jöttem Ők meg jót mosolyognak rajtam..)
Ezért jó lehet egy ilyen iskola, az életben megtanulsz programozni és egyetemen egy másfajta nézőpontot (mivel én már úgy kerültem az egyetemre, hogy programozom pár éve ezért nem tudok sorrendet állítani sok minden 1x nekem, viszont sok mindenhez több éves rögzültséget nevelnek át.. ami nehéz). legalább is röviden én így érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gépész is vagyok, csak ezért, meg egy ismerősöm, aki szintén gépész most akar átnyergelni