Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
bruce24
üzenetére
Minden gépész programozó akar lenni
gépész is vagyok, csak ezért, meg egy ismerősöm, aki szintén gépész most akar átnyergelni
Sajnos sok pro és kontrám van..
Talán azért van értelme, mert ott ül valaki melletted, és megmondja mit nyomjál le a kezdetekben.
Ui két dolgot is megtanultam egy ilyen képzésen, a help használata, amit már írtam és még egy nagyon fontossat! Ha egy megoldáson sokat töröd a fejed, de nem akar összejönni érdemes egy 5-10perces szünetet, tartani, amikor nem is gondolsz rá.. (én azt szoktam csinálni, hogy átmegyek kollegákhoz és feltárom a problémát, mire a végére érek ráis jöttem Ők meg jót mosolyognak rajtam..)
Ezért jó lehet egy ilyen iskola, az életben megtanulsz programozni és egyetemen egy másfajta nézőpontot (mivel én már úgy kerültem az egyetemre, hogy programozom pár éve ezért nem tudok sorrendet állítani sok minden 1x nekem, viszont sok mindenhez több éves rögzültséget nevelnek át.. ami nehéz). legalább is röviden én így érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Flint 2 OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gépész is vagyok, csak ezért, meg egy ismerősöm, aki szintén gépész most akar átnyergelni