- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
ValGerald
üzenetére
És az miért baj? Amióta van professzionális Java programozás, azóta nem nagyon volt olyan év, amikor ne tartozott volna a 3 legjobban fizetett nyelv közé(, a 2-t is meg merem talán kockáztatni). Mellesleg Java-val dolgozni nagyon jó, a nyelv kötöttségei miatt nagyon könnyű például automatizáltan refaktorálni, nagyon könnyű megbízható kódot írni vele. Az ökoszisztémájával meg nem igazán tud felérni semmi. Végtelen agyonhasznált és bizonyított futtatókörnyezet, library és framework van hozzá és hasonló mértékben fejlődnek is, meg keletkeznek teljesen újak. Közben maga a nyelv is egyre gyorsabban fejlődik, gyakran más nyelvekben kipróbált és bevált újdonságokat beemelve.
De bevallom én is utáltam a Javat amikor egyetemen tanultam, kb. J2SE 1.2-t, ráadásul az akkoriban még igencsak kezdetleges Eclipse-szel. De ugyanezt már egy JDK8 + IntelliJ-re cserélve is kb. mintha űrhajóba raknák az embert. Ami meg azért létezik már szintén majd 1 évtizede.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest