- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
A programozáshoz az egyik legfontosabb skill a problémamegoldás (leánykori nevén gugli). Ezeken a fórumokon felrakott kérdések 99%-a olyan kérdés amilyenekkel egy programozó naponta találkozik 20 darabbal. Igen, kell kutatni, ki kell próbálni, ki kell gondolni, tehát melós sokszor. Sokan pont a meló részét akarják megspórolni. Én most kezdtem nodejs-ezni, kb percenként jöhettem volna ide a bajaimmal, inkább szoptam vele 1 órát, 2 órát, 1 napot, ha kellett.
A kódadás is olyan dolog, hogy aki napi 12 órát dolgozik, annak nem biztos, hogy van kedve mások helyett megoldani dolgokat. Van akinek ehhez van kedve, de ennek semmi köze ahhoz, hogy az illető tud-e kódolni vagy sem. Szóval ebből következtetéseket levonni elégé fail.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest