- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Reacthoz ert valaki jobban? Egy tutorial alapjan dolgozok es ott jol is ment minden amig nem jott elo a webpack es a a tutorial keszitoje nem kezdte el ossze-vissza varialni a dependecy-ket.
Most nala mukodik, nalam meg nem. Valoszinuleg a babellel lesz valami problema. Amig csak babel-preset-env, babel-preset-react es babel-cli volt, addig nem volt gond. Most viszont berakott babel-core -t es babel-loadert is. Ugy olvastam, hogy a 7-es loaderhez nem jo a babel-clore, mert babel/core kell hozza, sot @babel/core a pontos neve, de igy se jo az egesz.
A babel oldalan semmi hasznalhatot nem talaltam.
A react oldala alapjan generaltam egy komplett indulo react appot, de abban pl. semmilyen babel nincs a dependecy-k kozott. Mondjik az korabban mukodo appom ott se mukodik, sot le se tudja buildelni...persze semmit mondo hibauzenet mellett.
A lenyeg hogy kellene egy webpack-es react kornyezet, lehetoleg yarn-al. Ha tudtok hozza linket, mert nincs kedvem azzal sakkozni, hogy melyik babel modul melyik masik babel modullel kompatibilis es melyikkel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest