- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Végülis fortran és visual basic állások is vannak még brutális fizetésekért
Én onnan közelítem meg, hogy ha valaki most korai huszonévesen nyelvet próbál választani, akkor nagybanki nyugdíjas, félig-meddig aktatologató, bürokratákat körbe hekkelő, hülye vízfejű menedzsmentet elviselő, nulla kihívású munkát keres? Vagy valami menőt, amiben izgalmas projektekben agilisan részt tud venni.
Maximálisan egyetértek, hogy java / angular (de ez elmondható kb. bármilyen nyelvre) tudással még húsz év múlva is lehet majd állást találni, na de milyen projektekben
Teljesen más, hogy valaki nyugdíj előtt 10 évet el akar valahol lépecolni (és az se zavarja ha ehhez orrbefogva kell időnként belepiszkálnia olyan kódba, amit előtte 30 éven keresztül több százan tákolgattak), vagy fiatalon tetvággyal eltelve "meg akarja váltani a világot", és érezni akarja a saját hozzátett értékét.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest