- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Na megint kéne egy kis segítség.
Elkezdtem csinálni egy 3*3-as amőbát, minimaxot használva (jó, tudom, hogy lehetne sokkal egyszerűbben, de ezt most azért akarom így megcsinálni, hogy megértsem a minimax lényegét, és megtanuljam használni). Szóval ott tartok, hogy megírtam a csomópontok legenerálását, viszont ez valami tetűlassú. Asszem kb. 10 percig tartott, mire legenerálta az összes csomópontot. És akkor még ugye ezután hozzá kell rendelni az egyes csomópontokhoz a hsznosságértéket, lentről felfelé haladva. Szóval a kérdésem az lenne, hogy normális ez, hogy ilyen sokáig tart legenerálni a csomópontokat, vagy valamit nagyon elszúrtam a programban? Mondjuk ugye ezt a csomópontgenerálást elég egyszer megcsinálni, mert utána le lehet tárolni egy adatbázisban, de akkor is... Nekem nagyon soknak tűnik ez a 10 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest