Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Na megint kéne egy kis segítség.
Elkezdtem csinálni egy 3*3-as amőbát, minimaxot használva (jó, tudom, hogy lehetne sokkal egyszerűbben, de ezt most azért akarom így megcsinálni, hogy megértsem a minimax lényegét, és megtanuljam használni). Szóval ott tartok, hogy megírtam a csomópontok legenerálását, viszont ez valami tetűlassú. Asszem kb. 10 percig tartott, mire legenerálta az összes csomópontot. És akkor még ugye ezután hozzá kell rendelni az egyes csomópontokhoz a hsznosságértéket, lentről felfelé haladva. Szóval a kérdésem az lenne, hogy normális ez, hogy ilyen sokáig tart legenerálni a csomópontokat, vagy valamit nagyon elszúrtam a programban? Mondjuk ugye ezt a csomópontgenerálást elég egyszer megcsinálni, mert utána le lehet tárolni egy adatbázisban, de akkor is... Nekem nagyon soknak tűnik ez a 10 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Horgász topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elkezdtem csinálni egy 3*3-as amőbát, minimaxot használva (jó, tudom, hogy lehetne sokkal egyszerűbben, de ezt most azért akarom így megcsinálni, hogy megértsem a minimax lényegét, és megtanuljam használni). Szóval ott tartok, hogy megírtam a csomópontok legenerálását, viszont ez valami tetűlassú. Asszem kb. 10 percig tartott, mire legenerálta az összes csomópontot. És akkor még ugye ezután hozzá kell rendelni az egyes csomópontokhoz a hsznosságértéket, lentről felfelé haladva. Szóval a kérdésem az lenne, hogy normális ez, hogy ilyen sokáig tart legenerálni a csomópontokat, vagy valamit nagyon elszúrtam a programban? Mondjuk ugye ezt a csomópontgenerálást elég egyszer megcsinálni, mert utána le lehet tárolni egy adatbázisban, de akkor is... Nekem nagyon soknak tűnik ez a 10 perc.