Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszi
félreértettél, hirtelen nem azêrt akartam egy könnyen megtanulható nyelvet mert könnyű, hanem mert ha már egyetemre járok, akkor talán könnyebben szóbaállnának velem nyáron, ha ilyen munkát szeretnék, és nyárig nincs annyi idő hogy c++ ba annyit felszedjek hogy tudjak dolgozni, de ezek szerint másra sincs idő
nem tudom mi a jó válasz a költői kérdésre, de mindig is szerettem gondolkodni, persze nem olyanon mint pl integráld ezt a fügvényt, mert abból nem látok semmit, de pl ha megírnám egy terminál kódját/programját, ott az már érdekesebb
bár eszembe is jutott egy másik kérdés, csak a papírt néznék vagy azt hogy tudok senior szinten c++ ba pl? mert a szakirányok közül a mobil alkalmazás fejlesztés tetszik, viszont ha az nem jön be akkor szivesen dolgoznék pl c++ fejlesztőként, persze ez még a távoli jövő
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest