- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
szergely86
csendes tag
igazából nekem ez kínai
csak feltűnt h picit mintha lassabban kezelné a ramot akkor vettem észre h átállt unganged módba, és néha most az új procival win7 alatt elfogy a ram:S
az oldalsávon a processzorfigyelőben a ram értékénél 80-95%-ig is felmegy a mutató amit a rendszer belassulásán veszek észre -
ETOM
addikt
válasz
szergely86 #1 üzenetére
Az unganged is dual AMD-nél ajánlatos ezt használni.
A biosban Ganged mód felel meg 1x128bit-esnek.
-
Воланд
titán
válasz
szergely86 #1 üzenetére
Azonnali alaplapos kérdések órája vagy Azonnali processzoros kérdések órája vagy Nagy RAM-os topic
Kérdésedet a linkelt topicok valamelyikében tedd fel és legközelebb új téma nyitása előtt használd a keresőt!
-
szergely86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy új videókártyát amivel végre sikerült megtapasztalnom hogyan is néz ki egy játéknál a CPU limit túllépésEzért lecseréltem a régi procimat (Athlon X2 5200+) egy új 4 magos példányra mert kedvező ára volt... Ez a proci: AMD Phenom II X4 840 3.20GHz AM3
Megdöbbenve tapasztaltam hogy az eddig 128bit-en ketyegő ramjaim unganged 64bit módba váltottak és a biosban sehol nem találtam olyan lehetőséget ahol ezt állítani tudnám...
Ha vissza rakom a régi procit, azonnal újra dual-ban mennek a ramok.
Az alaplapom egy gagyi példány de sztem ennek nem kellene problémát okoznia, típusa a köv.: Gigabyte GA-MA770-DS3 (rev. 1.0) a bios F7-re van frissítve
A memóriák ha számít2x2Gb Geil value 800Mhz-es példányok.
Előre is köszi a segítséget!üdv.: Szergely
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest