Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Megoldódott a probléma. A Speedfan okozta. Tegnap este egy restart után feltűnt, hogy a Speedfan töltődik be legutoljára, addig a gép akad, majd ha betöltődött, utána megy, és persze időnként akad. Kilőttem, az Indítópultról is kiszedtem, pár restart, majd lassan 1 napos használat után semmi gond. Ezért tudott a probléma minden Windows telepítés után előjönni, mivel a Speedfanhoz elmentett cfg fájlokat használok, hogy ne kelljen beállítgatni mindig. Nagy valószínűséggel valamit elállíthattam benne. Utoljára épp akkortájt voltak módosítva a beállítások, amikor a probléma először jelentkezett, egy Windows telepítés után. Eddig nem is mertem rá gyanakodni, mivel sosem ettől ugrott meg a processzorkihasználtság, hanem bármi mástól. Leginkább a Getright, a DC, és a Total Commander külön letöltője okozott látszóéag problémát, ami érthetetlen volt, mivel korábban ugyanezek működtek. De most megvan a válasz

-
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem vírus. Particiókat töröltem, mindent kiirtottam. De továbbra is fennáll a probléma. A feltelepített szoftverek között nem hinném, hogy akad problémás, eddig se volt velük gond, másik gépre is telepitve vannak, ott sincs gond. Táphiba kizárva, mivel raktam be egy másikat próbaképpen. Memóriahiba sem túl valószínű, ha az újabb modul van csak bent, ami már jóval a probléma jelentkezése után került be, azzal is ezt csinálja. Marad a proci, alaplap, videokártya...

-
Dilikutya
félisten
Lehet. DE! A gépen többször is volt vírusirtás, úgy is, hogy a vinyót átraktam másik gépbe. És tűzfal, vírusirtó eleve mindig telepítve van. De olyat is csinál, hogy csak simán megugrik a processzorkihasználtság. Ezt a ProcessExplorer nevű progiban tudom csak megnézni, a Feladatkezelő ugyanis ilyenkor lehal. Hardverhiba nem túl valószínű, a vinyó másik gépben nem okozott gondot, a tunerkártyát kivettem, a memóriák is jók. De én is valami nyomoronc féregre gyanakszom, bár eddig semmi sem találta (antivírus, adaware, spybot, anti-trojan programok).
Most folyik a gépen lévő fájlok archiválása, aztán partíciótörlés... az a legegyszerűbb megoldás a makacs férgek ellen
-
Dilikutya
félisten
Miért van az, hogy ha a Total Commanderrel FTP-ről úgy töltök, hogy külön ablakban megy a letöltés, az explorer.exe megeszi a procit? A Getright esetében detto. Mi a rák van ezekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest