- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Na szóval..Egy olyan érdekes dolog történt meg velem amire nem számítottam...
Elmentem egy barátomhoz mer megkért hogy állítsam be a gépét amin már vista van.
Meg is tettem de úgy gondoltuk egy kis tuning se árt a gépnek tehát fogtuk és nyomtuk a procit ameddig bírta minden.. (fsb-t emeltem neki) Szép is volt minden egészen addig ameddig el nem AKARTUK indítani a vista-t de erre a vista egy olyat mondott nekünk hogy driver konfiguráció megváltozott kéjük tegye be a telepítő cd-t stb.. tehát ha húzzuk a procit nem indul el a Vista...Ezek után otthon is ránéztem mert nekem is vista van otthon és tényleg így van a vista mintha anti tuning op rendszer lenne...Azt hozzá teszem h xp alatt minden rendben van...Tehát írjátok le létszives tippjeiteket véleményetek gondolataitokat!!!!!
Köszönöm
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest