Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
stikyo
tag
Köszönöm a választ! Az biztos, hogy nem gyakori a túlélés ilyen esetekben...Ezért sem értettem az egészet.. Most már úgy gondolom, hogy valószínűleg a legutóbbi alaplapcserekor történt a dolog: proci kivesz, új lapba betesz, nem elég erős a táp, proci visszatesz a régi lapba, (eközben elhajlik pár láb, a felfokozott idegi állapotnak köszönhetően, mert azt hittem, hogy az új alaplap a rossz) megy a gép, közben sülnek a lábak... ajjajj.. -
stikyo
tag
Sziasztok! A korábban mutatott LGA 775 foglalattal [link] kapcsolatban: mi okozhatta a láb leválását és másik lábhoz való ragadását? Tuning célból szoktak ilyesmit művelni, vagy ezeknél a lábaknál nincs ilyen potenciál? Az idegen kezűséget szeretném kizárni.
-
stikyo
tag
Sziasztok!
Erről valaki tud nyilatkozni? Most vettem észre, hogy a fél éve nem használt, és a proci kiszedése előtt még működő alaplapon a socket lábai defektesek. Valszeg így ment a gép!! nemtom mennyire látszik, de az egyik lábhoz hozzáforrt az előtte lévő!!!!
[link]
Lehet javítani?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hyundai, Kia topik
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm a választ! Az biztos, hogy nem gyakori a túlélés ilyen esetekben...Ezért sem értettem az egészet.. Most már úgy gondolom, hogy valószínűleg a legutóbbi alaplapcserekor történt a dolog: proci kivesz, új lapba betesz, nem elég erős a táp, proci visszatesz a régi lapba, (eközben elhajlik pár láb, a felfokozott idegi állapotnak köszönhetően, mert azt hittem, hogy az új alaplap a rossz) megy a gép, közben sülnek a lábak... ajjajj..