- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Köszi Flashy.
Egyébként mi az a szoftveres modem?
Az enyém olyan 1500 forintos sulinetes cucc, semmi extra (Modem Mercury 56k int PCI box Sulinet). Akkor ez most nem hardver? Vagy nincs benne hardveres gyorsítás? Nem értem :(
off: a beköttetés :) azt jelenti nálam, hogy előfizetek egy 40 órás akciós csomagra az otthoni szolgáltatónál. A csomagban benne van a telefondíj is(este 6 után lehet netezni vele, meg hétvégén, a telefon-díjcsomag miatt), így havi 3400 Ft. Az sok? :F
Az ingyenes szolg.okat nem ismerem, de nem is nagyon gondolkoztam rajta. Internetes telefon-csomagot venni külön drágább, mint a mostani akcióban... HTCC rulez.. :o
Bocs,hogy téged nyaggatlak ezzel, de nem sikerül ''szürkített'' betűket csinálnom (csak az egészet tudnám, a kapcsolóval). Hogy kell beírni? Így? Most megnézem, hogy sikerült-e? :) -
ponti_ak
addikt
Hello!
Nekem otthon van egy gépem: P166mmx proci (188-ra felhúzva ;] ), 64mega ram (EDO, SD vegyesen) Win 98SE.
Egy belső 56k-s modemmel elég lesz ez szerintetek netezésre (e-mail, surf, no download...)?
Jövő héten szeretném beköttetni a hálót...
Köszi: ponti_ak
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest