- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- iPhone topik
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
Ugy kepzelem el, hogy az egyikbe lesz a masik, mint a kindertojas.
A folyadekmozgatast a kulsoben valahogy terelolemezekkel meg ''ventikkel''(nem jut eszembe a helyes szo) csinalnam meg elsosorban, de nem tudom pontossan hogy mikepp, ez meg nagyon beta fazis, eloszor meg a masik reszen torom a fejem.
amugy radiator: minap lattam hogy jo par ujabb legkondis, nagyszelloztetos rendszerben radiatorokat alkalmaznak, (nem am azokat a robosztus allatokat)
Hanem pont mint amit barmelyik tuningosnal vizhuteshez meg lehet venni.
a merete is szep kb 25x130 centi, 3-4 centi vastagsággal.
na ezt akarom majd megnezni, hogy mennyiert is dobaljak ezeket, meghogy lehet-e kulon venni alkatreszkent.
Eleg nagy, akar kette is lehet nyomni, nehany hajlitott cso meg odahegesztes aztan van ket radiatorod.
gondolom ez se ket forint, de csak van leselejtezett darab, azt meg mar talan nem nehez megszerezni, masra nem a csovek mar meg is vannak: sok cuccost szedtem ossze igy az evek alatt, eleg sok alkatreszhez jutottam mar igy
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest