Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Három új Moto G mutatkozott be
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
Ugy kepzelem el, hogy az egyikbe lesz a masik, mint a kindertojas.
A folyadekmozgatast a kulsoben valahogy terelolemezekkel meg ''ventikkel''(nem jut eszembe a helyes szo
) csinalnam meg elsosorban, de nem tudom pontossan hogy mikepp, ez meg nagyon beta fazis, eloszor meg a masik reszen torom a fejem.
amugy radiator: minap lattam hogy jo par ujabb legkondis, nagyszelloztetos rendszerben radiatorokat alkalmaznak, (nem am azokat a robosztus allatokat)
Hanem pont mint amit barmelyik tuningosnal vizhuteshez meg lehet venni.
a merete is szep kb 25x130 centi, 3-4 centi vastagsággal.
na ezt akarom majd megnezni, hogy mennyiert is dobaljak ezeket, meghogy lehet-e kulon venni alkatreszkent.
Eleg nagy, akar kette is lehet nyomni, nehany hajlitott cso meg odahegesztes aztan van ket radiatorod.
gondolom ez se ket forint, de csak van leselejtezett darab, azt meg mar talan nem nehez megszerezni, masra nem a csovek mar meg is vannak: sok cuccost szedtem ossze igy az evek alatt, eleg sok alkatreszhez jutottam mar igy
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bloodborne (PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) csinalnam meg elsosorban, de nem tudom pontossan hogy mikepp, ez meg nagyon beta fazis, eloszor meg a masik reszen torom a fejem.