- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok kösz!! Akkor szentem az Amd lesz csak nem tom mien foglalat Mert ez socked A, az Abit! De azis lehet hogy csak az asus lesz cserélve mert 1. Olcsóbb, állítólag jól bírja a tunningot, amúgy meg ha kibírom ezzel a Celeronnal akkor ha marad lóvém névnapomkor(febr.14.) akkor eladom a pí-be oszt veszek egy 2.40Ghz P4-et az Asussal kafául kihúzom egy 3.2-3.4Ig vagy tovább ha stabil!! És ebbe már lesz egy 512,256Kb cache!! Nah ez hogy hangzik! Mert én hallottam a Socked A-ról rosszakat hogy néha csinálnak furcsaságot!!
De lehet h. marad az Asus!! Szülinapomra meg veszek vízhűtést, eladom a Celeront hozzárakok egy kis Kp-t oszt kihúzom a kicsikét! De ha nem rossz a Socked A akkor természetesen Az abit lesz!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i9 13900k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest