Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok kösz!! Akkor szentem az Amd lesz csak nem tom mien foglalat Mert ez socked A, az Abit! De azis lehet hogy csak az asus lesz cserélve mert 1. Olcsóbb, állítólag jól bírja a tunningot, amúgy meg ha kibírom ezzel a Celeronnal akkor ha marad lóvém névnapomkor(febr.14.) akkor eladom a pí-be oszt veszek egy 2.40Ghz P4-et az Asussal kafául kihúzom egy 3.2-3.4Ig vagy tovább ha stabil!! És ebbe már lesz egy 512,256Kb cache!! Nah ez hogy hangzik! Mert én hallottam a Socked A-ról rosszakat hogy néha csinálnak furcsaságot!!
De lehet h. marad az Asus!! Szülinapomra meg veszek vízhűtést, eladom a Celeront hozzárakok egy kis Kp-t oszt kihúzom a kicsikét! De ha nem rossz a Socked A akkor természetesen Az abit lesz!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest