Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Na ez egy kicsit asszem zavaros nekem.
Sajna a bika és olcsó tápot,ami még jó feszültségen dolgozik,meg egyáltalán működik,az elég drága. Néha ki lehet fogni a jókat.
Nekem most sajna nincs is ötletem,mert nemrég minden ismert helyen voltam,de nem emlékszem,hogy láttam volna hasonlót is.
Egy tippem van arra,hogy a srác mire gondolt: Ha estleg túlontúl nagy a feszültsége az újdonsült tápodnak,akkor ő azt úgy oldaná meg,hogy egy feszültség szabályozó áramkörrel oldaná meg a szűrést és a megfelelő feszültségek adagolását. Mondhatni egy kapcs üzemü táp.
És amúgy nem kell előerősítő,de egy potenciométerrel (hangerő szabályzó) kössed sorosan a bemenetet,mert eléggé érzékeny egy stk végfok bemenete.
Asszem már 50mv-tól eléggé nagyot üt és egy fejlallgató kimenet már néha 300-500mv-ot is lead. Egy rca meg 150-250mv-ot is.
De ha van esetleg pénzed egy előerősítőre,akkor szerintem érdemes beruházni,mert abban legalább van hangszínszabályzó is. (TDA1524)
(asszem 1500Ft)
Majd rajzolok neked valamit,amire én gondoltam ,hogy hogyan kössed be a cuccost. De a sráctól is kérd el a rajzot,hátha lehet kombinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Hardcore café
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 + gyári hűtő
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest