Hirdetés
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- iPhone topik
- Apple Watch
- Tractive Dog 4 - a legjobb barátom
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Na ez egy kicsit asszem zavaros nekem.
Sajna a bika és olcsó tápot,ami még jó feszültségen dolgozik,meg egyáltalán működik,az elég drága. Néha ki lehet fogni a jókat.
Nekem most sajna nincs is ötletem,mert nemrég minden ismert helyen voltam,de nem emlékszem,hogy láttam volna hasonlót is.
Egy tippem van arra,hogy a srác mire gondolt: Ha estleg túlontúl nagy a feszültsége az újdonsült tápodnak,akkor ő azt úgy oldaná meg,hogy egy feszültség szabályozó áramkörrel oldaná meg a szűrést és a megfelelő feszültségek adagolását. Mondhatni egy kapcs üzemü táp.
És amúgy nem kell előerősítő,de egy potenciométerrel (hangerő szabályzó) kössed sorosan a bemenetet,mert eléggé érzékeny egy stk végfok bemenete.
Asszem már 50mv-tól eléggé nagyot üt és egy fejlallgató kimenet már néha 300-500mv-ot is lead. Egy rca meg 150-250mv-ot is.
De ha van esetleg pénzed egy előerősítőre,akkor szerintem érdemes beruházni,mert abban legalább van hangszínszabályzó is. (TDA1524)
(asszem 1500Ft)
Majd rajzolok neked valamit,amire én gondoltam ,hogy hogyan kössed be a cuccost. De a sráctól is kérd el a rajzot,hátha lehet kombinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest