- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Motion_Blur #269 üzenetére
Uh. Velem is előfordult hasonló. Két napja cseréltette ki velem egy haverom az autórádíójában az égőket zöldre. Én ki is cseréltem. Azt tudni kell először is,hogy a processzoron már lerakódott egy jó vastag réteg penészféleség vagy mi.
Szal kicseréltem az égőket azt ment vissza a kocsiba...Betes és csit...semmi...
Egyszercsak füst
Elszált a fő bemenő pozítív szál a nyákon. Én ezt orvosoltam és persze átnéztem tüzetesen a gépet. Semmi zárlat. Az új égők szintén 12V-osak,mint a régik és ugyanakkorák is.Hát eldobtuk a szerelőmhöz és most várjuk a fejleményeket,mert egyenmlőre még nem reagál a magnó semmire,bár kép van meg meü,de más nincs.
Amúgy hang is van,ha csumára van állítva. Ja és mostmár áthallatszika motorhang a hangszórókra de elég keményen. Szal a végfok jó,de az elejével gond van.
És sz.gép is volt ilyen eset:
Haverom kérdi,hogy meddig lehet húzni a 2200+-os amd-jét (sempron).
Én erre azt mondtam,hogy fesz emelés nélkül szerintem 2600-ig.
Na és most jött a bökkenő,mert én nem tettem hozzá,hogy +...
Gondolod,hogy mi lett a prociból
Aprópecsenye....89 foknál riasztotta a haveromat a gép,hogy kritikal error és aztán pifffffff. Azt leált a gép végleg. Hm, most ilyenkor mi van?
Hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest