- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Uh. Velem is előfordult hasonló. Két napja cseréltette ki velem egy haverom az autórádíójában az égőket zöldre. Én ki is cseréltem. Azt tudni kell először is,hogy a processzoron már lerakódott egy jó vastag réteg penészféleség vagy mi.
Szal kicseréltem az égőket azt ment vissza a kocsiba...Betes és csit...semmi...
Egyszercsak füst
Elszált a fő bemenő pozítív szál a nyákon. Én ezt orvosoltam és persze átnéztem tüzetesen a gépet. Semmi zárlat. Az új égők szintén 12V-osak,mint a régik és ugyanakkorák is.Hát eldobtuk a szerelőmhöz és most várjuk a fejleményeket,mert egyenmlőre még nem reagál a magnó semmire,bár kép van meg meü,de más nincs.
Amúgy hang is van,ha csumára van állítva. Ja és mostmár áthallatszika motorhang a hangszórókra de elég keményen. Szal a végfok jó,de az elejével gond van.
És sz.gép is volt ilyen eset:
Haverom kérdi,hogy meddig lehet húzni a 2200+-os amd-jét (sempron).
Én erre azt mondtam,hogy fesz emelés nélkül szerintem 2600-ig.
Na és most jött a bökkenő,mert én nem tettem hozzá,hogy +...
Gondolod,hogy mi lett a prociból
Aprópecsenye....89 foknál riasztotta a haveromat a gép,hogy kritikal error és aztán pifffffff. Azt leált a gép végleg. Hm, most ilyenkor mi van?
Hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 2400G Vega 11 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest